Skip to content

Vranjanac dao oglas za ženidbu: Traži da žena nije depresivna, da rađa mušku djecu, da ne provocira

Oglas za ženidbu koji je dao jedan Vranjanac, tridesetdevetogodišnji inženjer, postao je pravi hit u tom gradu, ali i na društvenim mrežama.

U oglasu kojim je oblijepio ulazna vrata odjeljenja Zdravstvenog centra, on traži isključivo zaposlenu medicinsku sestru.

“Javljaju se na oglas. Već sam zakazao jedan dolazak poslije radnog vremena. Javila se jedna iz Kragujevca i jedna iz Beograda”, otkriva Vranjanac za TV Prva.

Budući mladoženja nije želio pred kamere jer ima previše obaveza oko kandidatkinja za brak. On je potvrdio da je inženjer mašinstva i da je dobro situiran.

Vranjanke već znaju za oglas, ali su pomalo i ljute, a Vranjanci nisu baš sigurni da postoji idealna žena.

Mnoge ceduljice sa brojevima telefona su već uzete sa oglasa što znači da i u Vranju vlada interesovanje za ovu bračnu ponudu.

Dečko 39 godina, intelektualac, Mašinski inženjer, senzualne prirode, crnokos, smeđe oči, rošen ocjenom 10, visok 184cm, krupan, stanmbeno situiran itd. Želi da upozna Vranjanku, obrazovanu djevojku, ZDRAVE LOZE, VISOKU, radi braka i razvijanja PORODIČNOG BIZNISA, koja nije depresivna već u zdravoj mjeri bijesna i obijesna, i želi da se iživi kroz slobodno ispoljavanje i igru, i da obogati unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čovjeka i da stvara porodicu, rađa mušku djecu, da ne provocira, da ne nervira i ne pravi ljubomornog, te da ima osnovno znanje u kuhinji.

Šifra: Dr. Joj Boli

 

Sidebar