Skip to content

Zaboravite na pincete i vosak: Rešite se dlačica s lica bez čupanja sa ovim depilatorom

Dlačice na licu su zajednički problem svih žena. Osim nelagodnosti pri uklanjanju, njihova pojava izaziva i neujednačenost tena i njegove strukture, i poteškoće pri nanošenju šminke.

Uklanjanje dlačica na licu zna da bude bolnije od standardne depilacije na drugim delovima tela jer je koža lica izrazito osetljiva. Međutim, sada ih se možete rešiti na brz i jednostavan način – bez nelagodnosti i svakodnevnog čupkanja.

Tajna vrhunske depilacije se krije u moćnom MissStick depilatoru. Ovaj kompaktan depilator koji stane u džep je idealno rešenje koje vam može pomoći da lako i bez tragova uklonite dlake sa nausnice, brade i obraza, i da ukrotite obrve koje prebrzo rastu.

Bacite u smeće brijače, pincete i voskove za depilaciju

Foto: Promo/HCC

S inovativnim MissStick depilatorom ćeš zauvek moći da zaboraviš na pincetu koja posao nikada ne dovrši kako treba.

Nema više lomljenja dlačica na pola, pojave uraslih dlačica koje su na licu naročito nepoželjne, ni čupanja koje već pri samoj pomisli stvara nelagodnost.

MissStick koristi sečiva vrhunskog kvaliteta, koja su napravljena od nerđajućeg čelika, i koja uklanjanje dlačica čine brzim i efikasnim. Kao rezultat ćete imati glatku i meku kožu – bez gubljenja vremena na topljenje voska, bez čupanja dlačicu po dlačicu, i bez odlaska u kozmetičke salone.

Takođe, sečiva su nežna, i sam proces uklanjanja dlačica je prijatan, pa je zato MissStick depilator pogodan za sve tipove kože.

Ne zahteva upotrebu voska ili kreme, pa nakon završetka depilacije omogućava direktno nanošenje šminke, koja će na svilenkasto glatkoj koži izgledati fantastično.

Pouzdan odabrati MissStick depilator?

Da je MissStick depilator najbolji izbor za uklanjanje dlačica s lica govore njegove sledeće prednosti u odnosu na standardne načine depilacije:

Dubinski uklanja dlačice, Ne izaziva iritaciju i nelagodnost, Brže obavlja depilaciju, Efekti depilacije traju do 2 puta duže.

Ostale karakteristike MissStick depilatora

Osim navedenog, prednosti MissSticka u odnosu na druge načine depilacije se ogledaju i u tome što je:

Nežan prema svim tipovima kože, Prilagodljiv konturama lica Mali i prenosan Kvalitetan i pouzdan.

Pored toga, njegov mini izgled u obliku ruža ga čini savršenim za neprimetno i diskretno uklanjanje dlačica, pa ga bez problema možete koristiti bilo kada i bilo gde.

Foto: Promo/HCC

Takođe, namenski ugrađeno LED svetlo se stara da nijedna dlačica na licu ne prođe neprimećeno. Svetlo istovremeno omogućuje detaljno uklanjanje dlačica u uslovima slabog osvetljenja.

Preporučen od strane zadovoljnih korisnica

„Zaista nisam znala da depilacija može da bude toliko prijatna i brzo gotova. Za tren oka sve bude glatko.“ – Jasna

„Izgleda kao skupoceni ruž! Srećom, i funkcioniše super. Prezadovoljna sam kupovinom i uvek ga nosim sa sobom!“ – Ana Marija

Da li se isplati kupiti MissStick depilator?

Naravno! Kupovinom MissStick depilatora ne samo da ćete se rešiti neprijatnih dlačica s lica, već ćete i uštedeti novac koji biste potrošili na skupe depilacije u kozmetičkim salonima. Nećete više morati da trošite novac na kupovinu potrošnih brijača, voska ili traka za depilaciju.

Uz to, ovaj moćni depilator predstavlja savršen odnos cene i kvaliteta, i opravdava svaki uloženi dinar, piše Telegraf.rs.