Skip to content

ZALJUBILA SE 31 GODINU STARIJEG MUŠKARCA: ‘Svi misle da je djed našem sinu’

Njihov je brak zasmetao mnogima, no obitelj i prijatelji puni su podrške i razumijevanja

Socijalna radnica Evie (33) udala se za 31 godinu starijeg Petera (64) nakon što ga je upoznala preko njegove bivše žene s kojom se družila u crkvi.

Par je u braku već sedam godina i imaju petogodišnjeg sina, a njihova neobična ljubavna priča ne prestaje fascinirati znatiželjnike.

Evie tvrdi da se smije kada stranci misle da je Peter djed njihova sina. Često dobiva i komplimente na račun svog “divnog oca” kada se druži sa 64-godišnjim suprugom.

“Neki dan u parku žena mi je prišla da mi kaže kako je divno vidjeti djeda i unuka kako se igraju. Nedugo nakon toga, jedna majka s dječjeg rođendana poslala mi je poruku da mi je tata divan. Isprva sam bila zbunjena i pitala se zašto mi se tata pojavio na rođendanu, a onda sam shvatila da misli na Petera. Smijali smo se tome. Ne bismo bili zajedno da nam takvo što smeta”, objasnila je Evie za Daily Mail.

Ništa oko njihove veze nije obično, uvjerena je. Upoznali su se početkom 2012. kada je Evie počela ići u lokalnu crkvu i sprijateljila se s Peterovom bivšom ženom s kojom je on i dalje u dobrim odnosima.

Reakcije obitelji i prijatelja

“Družili smo se u njenoj kući, Peter je bio tamo i upoznala nas je rekavši: ‘Zaljubit ćeš se u ovu curu’. Sigurna sam da je ipak mislila na platonski način”, objašnjava 33-godišnjakinja.

Iako se nije radilo o ljubavi na prvi pogled, ubrzo su otkrili zajedničke interese i zaljubili se. Eviena majka Susan prva je uočila da između njih frcaju iskre.

“Rekla sam joj da postoji nešto između nas, a nisam bila sigurna kako će reagirati. No, rekla mi je da je sretna dok god sam ja sretna. Od prvog dana je prihvatila našu vezu”, otkrila je Evie.

Onda je uslijedilo upoznavanje s ocem koji je samo tri godine stariji od Petera. On nije bio presretan zbog takve razlike u godinama, no prihvatio ih je jer su sretni zajedno.

No, nisu svi bili puni razumijevanja oko njihove romanse. “Petra su ljudi znali pitati zašto ne nađe nekoga svoje dobi, ali većina ih shvaća, dok se moji prijatelji se uopće nisu iznenadili. Najzrelija sam u društvu pa su svi vidjeli Petera kao moju srodnu dušu”, dodala je Evie.

Samo šest mjeseci nakon početka veze, imala je operaciju kralježnice. Peter je cijelo vrijeme bio uz nju pa je znala da je pronašla pravog muškarca za sebe. Izlazak iz bolnice proslavili su romantičnim ručkom, izabrali su prsten i tada ju je zaprosio. Počeli su živjeti zajedno istog tjedna, a vjenčali su se u listopadu 2013.

Evie tvrdi da je njihova razlika u godinama blagoslov. “Volim njegovu zrelost i mudrost. Dijelimo slične vrijednosti koje ne bih mogla pronaći u nekome svoje dobi. Jako je pažljiv otac, što je teško naći u mlađim muškarcima jer se fokusiraju na društveni život i karijeru. U braku smo sedam godina i svakim danom sam sve zaljubljenija u njega”, zaključila je, prenosi net.hr.

Sidebar