Skip to content

Zaprosio djevojku uz audio snimak njenog pokojnog oca. Ljudi ovu prosidbu nazivaju najboljom ikad

Video na kojem je jedan muškarac zaprosio svoju djevojku uz audio snimak njenog pokojnog oca koji mu daje svoj blagoslov samo nekoliko dana prije nego što je umro postao je viralan i pregledan je gotovo 16 miliona puta na društvenoj mreži TikTok.

Na snimku se vidi kako se muškarac saginje na jedno koljeno i traži ruku svoje djevojke Emili. Poklonio joj je vjerenički prsten dok je s televizije dopirao glas njenog oca koji je dao dopuštenje mladiću da oženi njegovu ćerku. Buduća mlada bila je dirnuta.

“Sine, imaš moje dopuštenje onoliko koliko ti ga mogu dati za ovo kratko vrijeme koje mi je preostalo na ovom svijetu. Znam da voliš Emili i da ćeš se brinuti za nju. Bog vas blagoslovio i imate moj blagoslov”, čuje se kako otac govori na snimku.

Emili se rasplakala kad je čula glas.

“Znao sam koliko ti je važno da dobijem dopuštenje tvog oca i uspio sam prije samo nekoliko dana. Hoćeš li se udati za mene?” upitao je mladić Emili, a ona je kroz suze rekla: “Da.”

Par se zatim zagrlio. Video je dirnuo ljude na internetu, prenosi Index.

@hannahschibicreations

Her dad passed away but he was still able to get his blessing ???? #viral #proposal #couplegoals #hearttouching @Reclip

♬ original sound – Hannah Schibi

“To je to. Kapa dolje, ovo je najbolja prosidba ikad. Ništa je ne može nadmašiti”, “Ovo je prekrasno, čestitke”, “Kakav dobar čovjek”, samo su neki od komentara ispod objave.