Skip to content

Zašto se muškarci žene čak i kad nisu zaljubljeni?

Sigurna večera i prljavi veš samo su neki od razloga

Vjerujemo kako se većina muškaraca ženi jer je pronašla ljubav svog života, ali ima i onih koji se ne žene iz ljubavi.

Finansijska korist na stranu, ovo su najčešći razlozi zbog kojih će muškarac koji nije zaljubljen reći sudbonosno da:

Sigurna večera

Zvuči zastarjelo, ali mnogi će muškarci odabrati brak kao osiguranje da će ih netko nahraniti navečer. Većina ih voli kada se neko brine o njima, a dobar obrok prije spavanja im je dobar argument za brak.

Prljavi veš

Budimo realni, nitko ne voli prati i vješati veš, ali što se mora, mora se. Brak sa sobom ponekad nosi dijeljenje te obaveze, ali u većini slučajeva žena popusti i sve napravi sama. Alternativa je da čeka dok se muškarac ne sjeti, što bi moglo dovesti do nedostatka čistih čarapa.

Svi frendovi to rade

Njegov najbolji prijatelj je već u braku, a i ostali se pripremaju na to? Muškarci, kao i žene, ponekad brak shvaćaju kao takmičenje, u kojem žele pobijediti.

Krivnja

Neki će muškarci pristati na brak iz čistog osjećaja krivnje. Možda nisu zaljubljeni, ali žena s kojom su u vezi očito cilja na vjenčanje, pa će im biti žao uskratiti joj tu želju.

Krevet i odnosi

Garancija da će uvijek imati pravo na seκs nekim je muškarcima sasvim dovoljan razlog da zaprose ženu. Nije ni njima zabavno ganjati žene, a što su stariji, to će im draži biti sigurnjak koji imaju kod kuće.

Romantično, zar ne?