Skip to content

Zašto žene padaju na oženjene muškarce: Postoje samo 3 razloga!

Stručnjaci smatraju da oženjeni muškarci imaju neke od ključnih faktora koji zadovoljavaju potrebe i želje žena.

Da bi žena smatrala muškarca privlačnim, osim fizičkog izgleda on treba da zadovoljava i neke druge faktore. Stručnjaci smatraju da oženjeni muškarci upravo imaju neke od tih ključnih faktora. Evo zašto slobodne žene „padaju“ na oženjene muškarce:

Zato što su spremni na ozbiljnu vezu

Slobodne žene, koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji ili nisu bili sigurni šta žele ili su pak spremno prihvatili činjenicu kako im je lepše da budu u prolaznoj vezi ili da uživaju u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio da život provede s jednom osobom izgleda vrlo privlačno i poželjno.

Zato što znaju da prihvate odgovornost

Iako smo svi i te kako svesni da brak ne mora nužno da opisuje odgovornost, muškarcima koju su izrekli sudbonosno „da“ statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo da je većina oženjenih muškaraca zaposlena i odgovorno brine o svojoj porodici. Iako to nije uvek slučaj, ova osobina je ženama vrlo pozitivna i privlačna.

Zato što se ne libe da pokažu osećanja

Žene koje su u potrazi za „onim pravim“ svesne su koliko je teško upoznati osobu koja zna šta želi i koja će iskreno da joj otkrije svoje planove, želje i namere. Oženjeni muškarci svoja osećanja su već pokazali osobi koju su odabrali za svoju životnu partnerku i to je osobina koja se zaista ceni.

Izvor: Zadovoljna.hr

Sidebar