Skip to content

Žena iz Leštana prijavila je da joj je bivši suprug srušio kuću bagerom

Žena J. J. iz Leštana prijavila je da joj je suprug srušio kuću bagerom, a fotografije porušenih zidova uveliko kruže internetom.

Ali izvor “Blica” tvrdi da je slučaj malo komplikovaniji i mnogo mutniji: kuću je zapravo uništio drugi čovjek, koji je to policiji i priznao.

Vjeruje se da se radi o prijatelju muža od J. J, koji mu je na taj način pomogao da iskoristi rupu u zakonu i napakosti supruzi od koje se razvodi.

Dakle, kuća se vodi na muža, ali je izbačen iz nje zbog prijave za nasilje u porodici i zabranjen mu je prilazak.

– I tu se u priči pojavljuje poznanik supruga kome suprug navodno duguje 18.000 eura. “Zajmodavac” traž da mu se dug vrati, “dužnik” odbija; “zajmodavac” prijeti da će mu srušiti kuću bagerom i to uradi – kaže izvor “Blica”.

Prema nezvaničnim informacijama “Blica”, tužilac je rušenje kuće okvalifikovao kao oštećenje tuđe stvari, što se dalje goni po privatnoj tužbi. Ako je tačna teorija da je cijela priča o dugu od 18.000 eura fabrikovana radi osvete supruzi, muž neće privatno goniti svog prijatelja “rušitelja”.

Muž – nije kriv, njegov prijatelj – nije kriv! Jedina i najveća žrtva cijele šarade je J. J, supruga “zajmodavca”, koja je sa ćerkicom sada ostala bez krova nad glavom!

@jelenajankovic78

♬ Tell Me – Md3sign

U prilog sumnji da je scenario o navodnom dugu izmišljotina govori činjenica da je već sljedećeg dana muž pozvao centar za socijalni rad da prijavi da njegova ćerka, o kojoj se stara majka J. J, poslije rušenja “nema gdje da živi” i da treba da pređe kod njega.

Centar za socijalni rad je izašao na teren, ali su majku J. J. i djevojčicu zatekli kod prijatelja, gdje su privremeno smještene. Procijenjeno je da imaju uslove za normalan život – kaže izvor “Blica.

“Blic” saznaje da su se J. J. i njen suprug više puta međusobno prijavljivali policiji za nasilje.

– Moj muž je otišao još u oktobru da živi sa djevojkom. Mi smo sada u brakorazvodnoj parnici. Ja sam ostala da živim u kući u Leštanima sa ćerkicom. On ne može da podnese da ja i dalje živim u ovoj kući! Pretprošle nedelje me je pretukao, a sad mi je srušio sve ovo – ispričala je vidno uznemirena J. J. za Žig info.

Kuća u kojoj J. J. živi sa ćerkicom je oštećena tako što je na sve četiri strane probijena viljuškom bagera i tako učinjena neadekvatnom za život. Jedino što je ostalo čitavo jesu krov i hodnik.