Skip to content

Žena koja se pretvara da je pas zarađuje od toga više od 10.000 dolara

Dok je radila kao optičar, Džena Filips otvorila je nalog na platformi OnlyFans kako bi imala dodatni džeparac.

Ali, nakon 18 meseci objavljivanja uobičajenog “vanila” sadržaja na platformi, shvatila je da bi njen dugogodišnji fetiš mogao da bude puno unosniji.

Džena Filips iz Ostina u Teksasu voli da se ponaša poput psa i shvatila je da to može dobro da unovči.

“Uvek sam se ponašala kao psić, ali najpre ne na seksualni način. Znala sam da se pretvaram da sam štene kad sam odrastala”, rekla je Džena (21) za The Mirror.

Kad se sada prisetim toga, nekako je uvek bilo tu. Jednostavno nisam znala da postoji scena – mislila sam da je to tipično samo za mene”.

Filips je rekla da je upoznala dvojicu muškaraca koji su joj otvorili oči pred činjenicom da je njen fetiš cela supkultura, pa je odlučila da se takvom sadržaju i posveti. Od marta je stekla više od 215.000 pratioca na TikToku, dok je putem OnlyFansa počela da zarađuje 10.000 dolara mesečno.

Za Vice je otkrila kako je zbog toga mogla da prestane da radi kao optičar i da se posveti društvenim mrežama i svom fetišu od kog poprilično dobro zarađuje.

“To je suludo”, izjavila je. “Nikad nisam mislila da će moju čudnu pseću naviku gledati široka publika ili da će toliko ljudi to voleti. Još uvek ne mogu da verujem.”

Njen TikTok sadrži videozapise na kojima jede pseću hranu, pravi nered i na kojim joj naređuju da izađe, puzi okolo s teniskom lopticom u ustima i izvodi druge pseće pokrete, često noseći ogrlicu, prenosi index.

Sidebar