Skip to content

Žena koja voli, koliko god je jaka neće tolerisati ovih četiri stvari u vezi

Stalno čujemo o jakim ženama, o tome koliko su neustrašive i znaju šta žele od života. One znaju koliko mogu dati i nikada se neće zadovoljiti sa manje nego što zaslužuju.

Imaju visoke standarde u svemu. U životu, u vezama i u poslu. Jaka žena zna svoje kvalitete i ne obraća pažnju na druge. U vezi ne podnosi ništa što nije vrijedno njenog vremena i pažnje, a spremna je i otići ako osjeti da se njeni standardi ne poštuju.

Jaka žena traži poštovanje; Ona ne sluša govore nepoštovanja koji su upučeni prema njoj. Muškarac treba da poštuje njeno mišljenje, želje i ciljeve. U suprotnom ona neće živjeti ni sa kim ko je ne razumije i ne poštuje.

Ona ne voli laži i izgovore i otići će čim ih primjeti; Navikla je da radi sve da dobije ono što želi, a ne da traži izgovore.

Zbog toga ona neće slušati izgovore zašto muškarac u nečemu nije uspio. Ne trebate kukati, trebate djelovati i pokušajte ponovo. Isti važi i za laži. Laži su samo znak nepoštovanja.

Jaka žena nikada ne moli za mrvice pažnje; Ona će se okrenuti i otići ako osjeti da treba da moli muškarca za pažnju.

Očekuje od muškarca da se trudi jer ona neće trčati za njim. Takođe neće se ustručavati da ode ako osjeti da je muškarac ignoriše. To će shvatiti samo kao još jedan znak da treba da ode, prenosi pult24.

Jaka žena će otići ako muškarac ne podržava njene odluka; To ne znači da je ona dominantna i želi o svemu odlučiti sama.

Sidebar