Skip to content

Žena priznala da NIKADA NIJE OPRALA POSTELJINU – a madrac je ‘star 100 godina’

Umirovljena Britanka, trgovkinja antikvitetima Cornelia Bayley ranije je priznala da ‘nikada’ nije prala svoju posteljinu, a pogotovo ne svoj madrac, za koji je procijenila da je star 100 godina, piše Mirror.

Budući da u krevetu provodimo između 49 i 60 sati tjedno, važno je osigurati da posteljina bude čista jer brzo može postati središte prljavštine, grinja, mrtvih stanica kože i znoja. Mnogi se stručnjaci slažu da posteljinu treba prati jednom tjedno ili barem jednom u dva tjedna, no za Britanku Corneliu ovo pravilo ne važi.

Cornelia Bayley, koja živi u dvorcu iz 17. vijeka u sjevernom Walesu, pojavila se u emisiji Obsessive Compulsive Cleaners na Channel 4 još prije nekoliko godina.

Tada u dobi od 74 godine, mučila se sama održavati vilu s 10 spavaćih soba i zatražila je pomoć čistača Hayley i Danna. Priznali su da im je to bio “najveći izazov do sada”, budući da je kuća bila puna prašine i prljavštine, a Cοrnelia je rekla da je očistila samo nekoliko puta u 29 godina.

Nakon što je čistačima pokazala spavaću sobu, Hayley je upitala: “Cornelia, kada je zadnji put oprana posteljina”, na što je ona odgovorila: “Nikad“.

Drugi čistač Dann je zatim upitao: “Koliko je star madrac“, na što je Cornelia odgovorila: “Mogao bi biti star 100 godina, ili tako nešto. Znate, ovako se živjelo prije mnogo godina – a ja još uvijek tako živim.