Skip to content

Žena sa najvećim ustima zaradi 15.000 eura za samo jedan snimak

Ogromna usta Samanthe Ramsdell učinila su je viralnom senzacijom na društvenim mrežama.

Iako se u početku brinula da će joj kοrοnaνirus smanjiti rastuću komičarsku karijeru, sada pripisuje zasluge TikTok- u što su je učinili internetskom senzacijom.

Mlada komičarka objasnila je da joj platforma plaća oko 15.000 dolara po videu koji objavi.

Credit: Jam Press

“TikTok zapravo zapravo plaća njihovim vrhunskim kreatorima na temelju broja pregleda, a to je oko 0,3 centa na 1.000 pregleda”, objasnila je.

“Ne zvuči baš mnogo, ali neki od mojih najboljih videozapisa imaju preko 50 miliona pregleda, pa ako računate, nije previše otrcano za jesti sendviče u podzemnoj željeznici na kameri!”

Credit: Jam Press

U početku je počela snimati video zapise o svom pjevanju i glumi kako bi povećala svoje samopouzdanje i pokazala svoje vještine na mreži, ali ubrzo je shvatila da su joj glavna atrakcija usta.

“Izgubila sam više od 50 kilograma prije dvije godine i vratila sam izgubljeno samopouzdanje. Počela sam pohađati satove pjevanja, a zatim objavljivati ​​svoje video snimke na Instagramu”, rekla je za Daily Star.

Tada je Ramsdell rekla da se “zaljubila” u improvizaciju i komediju, pa je na internetu počela objavljivati ​​još smiješnih isječaka, što joj je pomoglo da izgradi svoju internetsku prisutnost.

Credit: Jam Press

“Ponekad me malo frustrira jer bih voljela da i ja budem poznata po svojim pjevačkim i komedijskim video spotovima, ali hej, bilo koji publicitet je dobar!”

Na pitanja pratilaca kako je izgledala u djetinjstvu, podijelila je svoje slike iz tog perioda, i tada je imala usta veća nego svoji vršnjaci.

Credit: Jam Press

Ramsdell, koja radi kao prodajna predstavnica u Stamfordu, rekla je da je davno naučila da negativni komentari drugih ljudi više utječu na njih nego na nju.

“Očito im ne ide emocionalno ako im treba vremena da mi napišu zlobne stvari, pa ih blagoslovim i idem dalje!” rekla je.

Za svoje pratioce na TikToku, ona je izmjerila usta i navela da su široka 8,8 cm, a “visoka” skoro 10 centimetara i našalila se da planira da se prijavi za Ginisovu knjigu rekorda.

Sidebar