Skip to content

ŽENA SE PORODILA U SNU: PRIČA O NEVEROVATNOM ISKUSTVU JEDNE MAME

Probudila me, pomakla prekrivač i viknula: ‘Beba je u krevetu!’ Svaka mama razmišlja o tome kako će izgledati njen porođaj. U nadi da sve prođe u najboljem redu i da porođajne muke budu što manje san je svake porodilje.

Takva situacija se dogodila mami Lauri Tompson iz Teksasa koja je 9. oktobra primljena u bolnicu na indukovani porođaj. Laura je stigla u 6 sati ujutro i dobila epiduralnu anesteziju oko podneva. Nakon toga se ništa nije događalo, ispričala je mama.

Lekari su njoj i suprugu savetovali da malo odspavaju dok ne krenu trudovi. Par je zaspao oko 22 sata, ali ubrzo ih je probudila sestra koja je ušla u sobu kako bi proverila ima li kakvih promena.

“Probudila me, pomakla prekrivač i viknula: ‘Beba je u krevetu!’ i odmah je pozvala doktore”, istakla je mama Laura. Na samo par trenutaka je dremnula i rodila je sina Džonsa. Stigao je brzo i tiho na njenu levu nogu, a preumorna mama bebicu uopšte nije osetila, pišu detinjarije.

“Iskreno nisam mislila da je to moguće. Počela sam da se smejem kad sam ga ugledala. Neopisiv trenutak”, dodala je. Porodica Tompson je i dalje veoma uzbuđena, prenosi yumama.

Sidebar