Skip to content

Žena se udavala i razvela deset puta: “Neću stati dok ne nađem pravog”

Amerikanka Kejsi nedavno je gostovala u emisiji “Dr Fil” kod istoimenog voditelja koji rešava bizarne, neobične i teške životne probleme i navike i rekla kako se deset puta udavala i ne namerava da se zaustavi.

Prijavila se kako bi dobila neki savet od stručnjaka vezano za svoj ljubavni život. Kejsi se udala i razvela već deset puta. Kao da ta brojka ne iznenađuje dovoljno, ova 56-godišnja žena kaže kako ne namerava da stane sve dok ne pronađe ‘onog pravog’.

Najduži njen brak trajao je osam godina, a najkraći samo šest meseci. Uspešna poslovna žena ovu informaciju, kako tvrdi dr Fil, izgovara sa ponosom i kroz smeh.

“Došlo je do toga da se smejem kako ne bih plakala dok to pričam”, kaže Kejsi.

Iako se u početku smejala, do kraja emisije rasplakala se nekoliko puta.

“U svakom braku dogodio mi se trenutak u kom sam shvatala da više ne želim da budem u tom odnosu. Uvek sam ja ta koja predloži razvod.”

Za jednog muškarca bila je verena dve godine, dobili su sina i u braku proveli sedam godina, prenosi superzena.b92

“Niste shvatili da ne želite brak tokom dve godine veridbe?”, pitao je dr Fil, a Kejsi je rekla da nije, prenosi Mirror.

Tvrdi kako je sada spremna da se skrasi sa muškarcem svog života: “Nije me briga koliko brakova je iza mene i koliko ću ih još imati dok ne pronađem pravu osobu za sebe”.

Sidebar