Skip to content

Ženu je muž sveštenik silοvao 40 godina, a otkrila je da je morala da ima odnοse i do 7 puta dnevno

Žena je podijelila svoje mučno iskustvo dugo četiri desetljeća u braku s crkvenim pastorom koji ju je silοvao ‘šest do sedam’ puta dnevno, dok jedan od njezinih sinova odbija razgovarati s njom jer se nije ‘pokajala‘, piše Daily Mail.

Joy Harris bila je udana za radikalnog pastora Larryja Harrisa koji je propovijedao da se žene moraju podvrgnuti svakom zahtjevu svog muža.

‘Mislio je da što ga više puta dnevno ima, to je veći čovjek. poraslo je i do šest ili sedam puta dnevno’, rekla je gospođa Harris za 60 Minutes.

Njezin sin, Jason, napustio je crkvu nakon što je saznao za očeve zločine, a drugi sin Kevin, također pastor radikalne nezavisne baptističke crkve, prekinuo je sve veze sa svojom majkom za koju vjeruje da nije pokazala pokajanje zbog situacije.

On misli da sam kriva koliko i silοvatelj, moj silοvatelj. Ja sam u krivu; Ne sviđam se Bogu’, rekla je Joy o Kevinu.

Na pitanje vjeruje li da je njegov otac osuđeni silovatelj bio nepravedno tretiran, Kevin je rekao da vjeruje, ali da je bilo ‘neposlušnosti gospodaru s obje strane’.

Bilo je ‘neposlušnosti gospodaru s obje strane’, kaže sin Kevin

U intervjuu obavljenim sa Kevinom on nije mogao da odgovori na pitanje kako je njegova majka zaslužila sva ta silovanja, već je demonstrativno napustio prostoriju.

Sin Kevin nije mogao da odgovori na pitanje kako je njegova majka zaslužila sva ta silovanja, već je demonstrativno napustio prostoriju.

Larry i Joy Harris preselili su se u Australiju iz Sjedinjenih Država 1994. kao misionari u ime baptističke crkve Valley Forge koju su bivši članovi usporedili s ‘kultom’.

Larry i Joy Harris

Pastor Harris i njegova crkva iskorištavaju biblijski stih kako bi opravdali svoje gnusno i sustavno zlοstavljanje žena.

Efežanima 5:24 glasi: ‘Žene, pokoravajte se svojim muževima kao Gospodinu. Dakle, kao što je Crkva podložna Kristu, tako neka budu žene svojim muževima u svemu.’

– Učio je i mene i svoju pastvu da žena treba da se povinuje muškarcu kao Bogu, govorio je da to piše u Bibliji. Mislio je da što me više puta siluje to će veći muškarac biti, pa se to s vremenom povećavalo i pogoršavalo – ispričala je Joy za Daily Mail.

Joy Harris

Kada je istina o mučenju ove žene otkrivena čak je viši pastor u baptističkom kultu, Scott Wendell, zapanjujuće rekao da nije bio iznenađen kada je otkrio tvrdnje za pastora Harrisa o silovanju.

Na pitanje zašto je mislio da je prikladno savjetovati pastora Harrisa o njegovim zločinima nakon što je saznao za optužbe, pastor Wendell je rekao: ‘kako čovjek može da odgovara za nešto što nije zlοčin”.

Ipak, pastor Larry Harris dobio je kaznu od 5 godina zatvora zbog optužbi za silοvanje svoje žene.