Skip to content

Žunić: Komšić neutješan zbog poraza Đukanovića

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić izjavio je Srni da Željko Komšić ne propušta priliku da pokaže svoje skromno političko znanje, ali ovaj put ide korak dalje, pa raskoš svog amaterizma pokazuje na susjednoj Crnoj Gori.

“Neutješan zbog poraza svog favorita Mila Đukanovića, Komšić pokušava da podmetanjima i spletkarenjima baci sjenku na časnu i demokratsku pobjedu udružene opozicije Crne Gore, koju čine doslovno svi narodi koji žive u toj zemlji. Umjesto zadovoljstva što je Crna Gora iz izbora izašla demokratičnija i zrelija, Komšić ne skriva nezadovoljstvo što mu je politički ortak izgubio”, istakao je Žunić.

♦ Komentarišući izjavu Komšića u vezi sa izborima u Crnoj Gori, Žunić je rekao da građanima Crne Gore ne trebaju sufleri ni profesori sa strane.

“Oni su u nedjelju održali čas demokratije cijelom regionu i zato smatram da u ovom postizbornom periodu niko ne treba da se miješa u unutrašnja pitanja nama prijateljske i bratske Crne Gore”, poručio je Žunić.