Skip to content

Kako je rahmetli muftija Zukorlić upozoravao: ‘Mariću, ovdje je sve lažno, previše će biti uništenih generacija’ (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža dijele obraćanje muftije Muamera Zukorlića tokom jednog gostovanja na televiziji Happy.

U svom obraćanju muftija Zukorlić obraća se Milomiru Mariću pokušavajući ga uvjeriti da prestane sa emitovanjem reality programa koji truju naciju i da ostavi makar mali dio za one ljude u Srbiji koji žele ‘normalno odgajati djecu’.

‘Ti si ovdje Mariću svjedok koliko je ovdje sve lažno, moguće je biti čovjek, vjerovati u Boga, previše će biti uništenih generacija i mladih ljudi, ostavite barem jednu traku za one koji to žele. Kako ćeš umrijeti Mariću, neke stvari koje si radio će ti zapriječiti u grlu kad budeš umirao. Čovječe nemoj ovo da radiš’, kazao je između ostalog muftija Zukorlić.

Marić mu je kao kroz osmijeh odgovorio: ‘Ne bih ja tu ništa mijenjao’.

Nakon tragedija koje su ovih dana potresle Srbiju mnogi psiholozi upozorili su na istu stvar kao nekada muftija Zukorlić. Utjecaj reality programa u kojima se promovira razνrat i nasilje pοguban je za mlade.

Jedan od najgledanijih i najbizarnijih emituje se upravo na televiziji gdje je Zukorlić, tokom gostovanja, upozoravao na posljedice.